Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal - Sabytrans

Sabytrans, prin intermediul site-ului sabytrans.ro, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Această politică se aplică pe toate dispozitivele utilizate în scopul accesării site-ului sabitrans.ro, smartphone-urilor și tabletelor. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile privind utilizarea acestora (enumerate în acest document și în Condițiile generale, Politica de confidențialitate, drepturile de autor etc.), nu accesati sabitrans.ro Conform cerințelor Regulamentului general privind protecția datelor UE nr. 679/2016, denumit „Regulamentul” pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, sabytrans.ro gestionează în siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați noi despre tine în contextul vizitei site-ului sabytrans.ro Bifând că sunteți de acord cu Condițiile generale și cu politica de prelucrare a informațiilor personale sau prin continuarea utilizării site-ului și a serviciilor noastre după ce ați citit aceste politici, înseamnă că sunteți de acord cu această politică.

1. Masuri:

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:
 • securizarea bazelor de date;
 • permiterea stergerii conturilor personale;
 • alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
 • informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. Ce poti face tu

 • Utilizeaza parole sigure;
 • Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
 • Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
 • Protejeaza copiii in mediul online.
Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date:
 • Sa iti putem procesa si livra coletele;
 • Sa rezolvam problemele de Retur/Reclamatii;
 • Sa raspundem intrebarilor legate de servicii;
 • Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.
Ce date colectam? Sabytrans.ro colecteaza prin formularul de contact, urmatoarele date cu caracter personal:
 • nume;
 • email;
 • telefon;
 • adresa
Toate aceste informatii sunt stocate in vederea colectarii si distribuirii de colete pe plan intern si international de la persoane fizice si juridice.

3. Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Sabytrans.ro, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiti si raspundem de datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor. Sabytrans.ro se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse ( colectarea de informatii care ajuta la celoectionarea si distribuirea coletelor in siguranta). Suntem obligati sa nu transmitem datele personale catre alte persoane juridice sau fizice si sa respectam confidentialitatea datelor. Sabytrans.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu furnizam adresa/nr de telefon sau alte date catre terti.

4. Datele înregistrate de sabytrans.ro nu sunt vândute către terți și sunt utilizate doar în scopul îmbunătățirii serviciilor Sabytrans.

Citind politicile, ați luat act de faptul că vi se garantează drepturile prevăzute de Regulament, si anume:
 • Pentru a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, articolele 13 și 14 din Regulament
 • Accesul la datele dvs. personale, articolul 15 din Regulament
 • Rectificarea datelor dvs. personale Articolul 16 din Regulament
 • Ștergerea („dreptul de a fi uitat”) a datelor cu caracter personal, articolul 17 din Regulament
 • Obține restricții privind prelucrarea, articolul 18 din Regulament
 • În ceea ce privește portabilitatea datelor, articolul 20 din Regulament
 • să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale și să solicitați rectificarea, actualizarea sau ștergerea datelor în condițiile legii - în cazul datelor cu caracter personal prelucrate în scop de marketing direct, acest drept poate fi exercitat în orice moment, gratuit și fără justificare , Articolul 21 din Regulament
 • să nu fie supus unei decizii automate, inclusiv crearea de profiluri la articolul 22 din Regulament
Puteți exercita aceste drepturi trimițând un e-mail către sabytrans.ro accesând formularul de contact din sectiunea contact sau puteți scrie la următoarea adresă de mail: [email protected] sau e-mail al responsabilului cu protecția datelor (DPO) [email protected]

5 . Dispoziții speciale referitoare la minori

Sabytrans.ro nu urmărește prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor în activitățile sale de prelucrare a datelor. O atenție deosebită se acordă asigurării că orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele regulamentului, ale articolului 8 și în cazuri strict determinate. De asemenea, orice persoană care ne furnizează date cu caracter personal prin intermediul site-ului sau prin alte aplicații sau dispozitive reglementate de această politică garantează că acestea sunt majore și au capacitate de exercițiu completă. Orice colectare sau prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se va efectua numai în condițiile legii și având în vedere cele de mai sus.

6. Durata procesării datelor

În general, acesta va fi determinat de momentul exercitării dreptului dvs. de a vă obiecta în condițiile articolului 21 alin. 2 din Regulamentul European nr. 679/2016. Excepție: pentru datele declarate în cadrul serviciului call center, durata prelucrării datelor este de 3 ani, de regulă, sau până la exercitarea dreptului de a obiecta. Ai dreptul sa iti inchizi contul in orice moment sau sa ceri stergerea datelor cu caracter personal printr-un mail la [email protected] . Daca alegi sa faci acest lucru, contul tau va inceta sa existe si vei fi considerat inactiv. In acest context, sabytrans.ro nu iti va putea oferi serviciile mentionate mai sus. Vom pastra datele tale cu caracter personal daca acest lucru este impus de legislatia in vigoare si daca exista un litigiu deschis.

7. Informatii suplimentare

Vă rugăm să verificați Politica noastră de confidențialitate de fiecare dată când utilizați site-ul nostru web pentru a ne informa permanent în acest sens. După finalizarea operațiunilor de prelucrare, datele înregistrate pot fi transferate, integral sau parțial, oricărei alte persoane juridice, în conformitate cu legislația specială în vigoare, cu condiția să fie utilizate în scopuri similare celor prevăzute în prezentul document. Pentru prezentarea greșită a datelor cu caracter personal cauzate de software-ul de indexare a datelor, Sabytrans.ro nu își asumă nicio responsabilitate. Subliniem că nici un program de securitate a informațiilor nu este infailibil.

Aveți întrebări? Vă stăm la dispoziție