Pareri clienti

Ne place să împărtășim mesajele venite de la clienții mulțumiți.

Punem mare pret si pe criticile aduse, Sabytrans evolueaza permanent.
Image placeholder

"Recomand cu incredere aceasta firma ,caracterizata prin promtitudine ...seriozitate si siguranta ...am trimis chiar si colete ff mari cu mobila si au ajuns in 2 zile intr-o stare impecabila ...Multumesc Sabytrans si pe curand...!!!!"

daniela chertes

Mesaje recente

Si mai mulți clienți mulțumiți.

LS
L.M. Sipos
Dec, 2018

Sabytrans sunt organizați și serioși, coletele mele de sărbători au ajuns în siguranță și în timpul estimat de companie.

CV
Chiriac Vladut
Jan, 2019

O firma serioasa și de încredere. Am trimis lucruri de valoare cu ei și au ajuns toate in regula și Intr un timp scurt.

DC
daniela chertes
Feb, 2018

Recomand cu incredere aceasta firma ,caracterizata prin promtitudine ...seriozitate si siguranta ...am trimis chiar si colete ff mari cu mobila si au ajuns in 2 zile intr-o stare impecabila ...Multumesc Sabytrans si pe curand...!!!!.

AD
anca diaconu
Mar, 2017

Recomand cu incredere aceasta firma. Am trimis de multe ori cu ei. Sunt baieti cu bun simt , niciodata nu am fost dezamagita. Coletele au ajuns in regula de fiecare data iar pretul ptr un astfel de serviciu este foarte bun !!!

MT
Mirela Tola
Aug, 2016

Am trimis colete in 4 ani de când sunt în uk cu o firmă neserioasă si tot timpul am avut probleme(imi ajungea coletele dupa 2 săpt sau mai rau ma suna ca mai are 3.5 km până la mine si dupa jumate de ora de așteptare ii sunăm ca sa imi spuna ca nu mai vine dupa ele)...dar acum nu imi mai fac griji deoarece cu sabytrans am trimis sâmbătă seara si in 3 zile coletele imi erau acasa....Multumesc mult Lucian....țineți tot asa si veti avea clientii si o carieră de succes

Image placeholder

"Sabytrans sunt organizați și serioși, coletele mele de sărbători au ajuns în siguranță și în timpul estimat de companie."

L.M. Sipos